Johnny De Mol Mishandeling / Shima Kaes Voor Het Eerst Aan Het Woord In Rechtbank Familie De Mol Heeft Zwijggeld Geboden Om Mishandeling Voor Me Te Houden Story

Wie is deze mysterieuze vrouw die zich vorige week tot de rechter wendde om genoegdoening af te dwingen in de zaak waarbij de gehele familie De Mol betrokken wordt. Volgens Kaes heeft De Mol haar in de periode 2014-2015 ernstig mishandeld waardoor ze destijds in het ziekenhuis is.


Shima Kaes Johnny De Mol Heeft Mij Drie Keer Zwaar Mishandeld Ditjes Datjes

Hij reageert hierop en vertelt over zijn nieuwe programma luidde de aankondiging van presentator Tijs van den Brink die hem vervolgens flink doorvroeg over de beschuldigingen.

Johnny de mol mishandeling. In 2015 werd onze verloving verbroken nadat hij. Johnny de Mol neemt afstand van de beschuldigingen van zijn ex-verloofde van mishandeling. Juridisch adviseur Karim Aachboun laat weten gisteren namens zijn cliënte Kaes hiervan aangifte te hebben gedaan bij het Openbaar Ministerie.

Shima Kaes de ex van Johnny de Mol 42 beweert vandaag in de rechtbank van Den Haag dat de familie De Mol haar zwijggeld heeft geboden om de vermeende mishandeling van haar ex-verloofde voor zich te houden. Aangifte mishandeling en poging tot doodslag tegen Johnny de Mol VIDEO Presentator en acteur Johnny de Mol wordt door zijn ex-verloofde Shima Kaes beschuldigd van zware mishandeling en poging tot doodslag. Kaes heeft ook aangifte tegen Johnny de Mol gedaan.

Hij werd beschuldigd van mishandeling door zijn ex-verloofde. Dat vertelde hij gisteravond aan tafel in Op1 waar hij te gast was voor zijn nieuwe programmaOnze relatie verdiende niet de schoonheidsprijs maar dit soort aantijgingen gaat me te ver. Johnny de Mol geeft mishandeling toe in geluidsfragment 22 december 2020 Vorige week werd er namens Shima Kaes aangifte gedaan tegen Johnny de Mol van zware mishandeling en poging tot doodslag.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Johnny de Mol ontkent alle beschuldigingen. Hoe ongeloofwaardig ben je dan.

Hierop horen we Johhny toegeven dat hij erghardhandig met Shima is geweest. Nu is er een tie seconden durende fragment opgedoken waar De Mol deze mishandeling toegeeft sterker nog hij keurt het zelfs goed. Heb persoonlijk ook tegen hem gezegd dat een echte kerel dit niet gaat ontkennen terwijl er een audio bewijs fragment is.

Beschuldiging van zware mishandeling zag ik niet aankomen Johnny de Mol 42 had nooit gedacht dat zijn ex-verloofde Shima Kaes aangifte zou doen van zware mishandeling en poging tot doodslagDat heb ik nooit zien aankomen. Johnny de Mol reageert bij Op1 op beschuldigingen van mishandeling. Johnny de Mol ontkent mishandeling John de Mol zegt.

Ik ben in 2014 gaan samenwonen met Johnny de Mol. Shima Kaes beschuldigt Johnny namelijk van mishandeling en poging tot doodslag. Dit gaat echt te ver Story Eind vorig jaar verschenener opnames van een telefoongesprek tussen Johnny de Mol 42 en ex-vriendin Shima Kaes op het internet.

De naam van Shima Kaes zal niet bij iedereen een belletje doen rinkelen ook omdat ze officieel Shima Kamali. In de aangifte klaagt Shima Johnny aan voor poging tot doodslag en zware mishandeling in 2015. Den Haag - Shima Kaes de ex-verloofde van Johnny de Mol vertelde woensdag voor het eerst publiekelijk over de mishandelingen en poging tot doodslag waar zij de presentator van beschuldigt.

In het interview vertelt Johnny de Mol niet alleen over de aangifte van zijn ex maar ook over het theater zijn nieuwe talkshow vader en moeder. Er zouden volgens Shima meerdere geweldsincidenten hebben plaatsgevonden tussen haar en Johnny in Amsterdam Mexico en op Ibiza meldt De Telegraaf. Zijn erfenis komt nu ter discussie te staan.

Beste Roddelpraat fans Via deze weg wil ik laten weten dat mijn zoon niet zoveel kan en vooral op mijn naam teert en geld. Johnny de Mol had een turbulent jaar. Pas na haar vermeende mishandeling door ex-verloofde Johnny de Mol werd Shima Kaes bekend bij het grote publiek.

Shima heeft dat aanbod afgewezen en geen geld aangenomen vertelde ze in een statement via een Zoom-verbinding vanuit haar woonplaats in. Hij had van 2014 tot 2015 een relatie met Shima Kaes die hem tegenwoordig beschuldigd van zware mishandeling en een poging tot doodslag. Johnny de Mol.

Johnny de Mol spreekt openlijk over beschuldigingen zware mishandeling 16 August Johnny de Mol sprak in de Linda over de beschuldigingen die hij kreeg van zijn ex-verloofde Shima Kaes.


Aangifte Mishandeling En Poging Tot Doodslag Tegen Johnny De Mol Show Ad Nl


Opname Van Telefoongesprek Johnny De Mol En Shima Kaes Duikt Online Op Show Ad Nl


Johnny De Mol Z N Ex Doet Aangifte Poging Tot Doodslag Johnny Reageert


Johnny De Mol Ex Shima Kaes Laat Niets Meer Van Zich Horen Na Beschuldigingen Van Mishandeling


Shima Kaes Voor Het Eerst Aan Het Woord In Rechtbank Familie De Mol Heeft Zwijggeld Geboden Om Mishandeling Voor Me Te Houden Story


Geenstijl Ex Johnny De Mol Doet Aangifte Slaan Schoppen En Wurgen Nooit Zomaar Uit Het Niets


Ex Vriendin Johnny De Mol Kreeg Zwijggeld Na Mishandeling


Ex Johnny De Mol Spant Kort Geding Aan Wil Onafhankelijke Beoordeling Rtl Boulevard


Johnny De Mol In Op1 Gevraagd Naar Beschuldigingen Door Ex Relatie Verdiende Geen Schoonheidsprijs


Johnny De Mol Beschuldiging Van Zware Mishandeling Zag Ik Niet Aankomen Show Ad Nl


Ex Johnny De Mol Krijgt Steun Uit Onverwachte Hoek Ik Ben Sprakeloos


Ex Vriendin Doet Aangifte Poging Tot Doodslag Tegen Johnny De Mol Youtube


Johnny De Mol Verwacht Geen Rechtszaak Na Beschuldigingen Van Mishandeling Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Shima Kaes Familie De Mol Bood Geld Om Mishandeling Te Verzwijgen Rtl Boulevard


Juridisch Geharrewar Om Vermeende Mishandeling Door De Mol Donderdag Kort Geding Foto Destentor Nl


Johnny De Mol Ontkent Poging Tot Doodslag Ex Vriendin Binnenland Telegraaf Nl


Jan Roos Johnny De Mol Heeft Shima Inderdaad Zwaar Mishandeld


Aangifte Mishandeling En Poging Tot Doodslag Tegen Johnny De Mol Show Ad Nl


Opname Van Heftig Telefoongesprek Tussen Johnny De Mol En Ex Online Gezet

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here